Pagini

8 ianuarie 2011

Prostia poporului "MOLDAV"


Poporul "moldov" este produsul ocupaţiei sovietice, şi a lucrului intensiv de deznaţionalizare a populaţiei de catre autorităţile acestui sistem totalitar şi oribil. Spălarea creerului a fost o metodă foarte eficientă şi această zonă unde populaţia era pasnică. Identitatea naţională a poporului Român din dreapta Prutului a fost inlocuită de catre conducerea de la Moscova cu o identitate inexistentă, identitatea moldavă, care ca un parazit bine sa adaptat si bine sa localizat in minţile moltor Români. Comunistii mereu au ţinut papucul pe gurmazul Românilor din Basarabia şi din acest motiv amprentele se observă bine şi pină acum. Mulţi dintre oamenii care traiesc astazi in R. Moldova au perdut identitatea naţională si valoarea propriei personalităţi si merg ca oile după după fluierul undei denumiri (PCRM) care nu are nici o legătura cu orientarea politică a sistemului comunist din fosta URSS. Comunistii au putut instala o barieră a gindirii pe care omul nu trebuia să o depăsească, şi marea majoritate din populaţia statului nostru încă nu a depăşit această barieră si din această cauză sunt bine controlaţi şi manipulaţi. Comunistii de azi lucrează după principiul "Bucuraţivă de ceia ce este că cîndva a fost mai rău"!!! Lucrurile nu se pot mişca spre bine atîta timp cît conunistii vor controla populaţia bolnavă de sindromul "moldovenism". Această boală se transmine ca o infectie şi către populaţia tînără şi acest lucru sa demonstrat pe 5 septembrie cînd marea majoritatea a tineretului nu a mers la la urnle de vot urmind sfatul unui boşorog bolnav. Scopul nostru e să tratam această boală şi să stopăm extinderea ei.
CULTURA, ADEVARUL, TRADIŢIA, şi ISTORIA sunt armele noastre care trebue eficient folosite pentru tratarea sindromului "moldovenism".
****************************************************************************************************************************

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu