Pagini

8 ianuarie 2011

Cum ar trebui promovat ROMÂNISMUL!?

Ce măsuri întreprindem noi, cei de pe ambele maluri ale Prutului, pentru promovarea românismului?
¤ Aceasta intrebare crează fundamentul de baza a altei intrebari "Ceia ce întreprindem noi ajuta sau nu?" Promovarea românismului în R.

Moldova a început în timpul guvernarii comuniste(PPCD+PCRM) şi la majoritatea actiunilor pe care le petreceam participau simpatizanţi ai acestei miscări care apoi sau încadrat in organizaţiile unioniste apărute în tară.
În fiece zi vedem oamenii pe stradă în magazin la oprire şi care nici habar nu au cine sunt ei şi cine sunt strabunii . Populaţia R. Moldova este bolnavă de boala conunistă care a şters demnitatea naţională din spiritul omului şi a impus nişte criteri bazate pe credinţa-n Lenin, Stalin şi partid . Această populaţie nu poate fi salvată deoarece virusul de care sunt infectaţi este in etapa finală de dezvoltare. Dar noi putem aduce adevarul în rindul tinerilor care sunt viitorul ţarii dar care în majoritatea cazurilor tot sunt mai indiferenţi de ceia ce se petrece în societate, şi acest lucru este primul paş spre degradare spirituală. Tinerii din mişcările unioniste sunt cei care vor putea creau un viitor pentru această ţară şi ei sunt cei care astăzi pun bazele democraţiei şi a adevărului în acest stat, şi dacă nu va fi aşa R. Moldova va cădea deplin în mocirla şi slinul minciunii în care se află si azi cind oamenii nul ascultă pe Vieru ci pe Voronin!
Eminescu ” Sau ţara asta să fie în adevăr românească, sau nici nu merită să fie”
Aştept comentariile voastre!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu