Pagini

8 ianuarie 2011

Dorinţă clasei politice din Basarabia.
















Clasa politică din Basarabia este mult prea bogată în escroci politici care caută de fiecare data noi motive pentru aşi crea timp de 4 ani o platformă solidă pentru ideile sale prosteşti si tîmpite. Cu toate că acest lucru este bine observat de către întreaga Europă proprii cetăţeni a R. Moldova nu observă acest lucru.
Înebunit de setea de putere Marian Lupu sa dovedit a fi un ipocrit politic care preferă 4 ani de umilintă in sînul comuniştilor numai pentru aşi satisface dorinţele sale proprii.
Părinţii nostri nu pentru asta au luptat impotriva regimului sovietic că noi azi să fim vînduţi curvelor politice . Realitatea dură din R. Moldova este că clasa politică care este mult prea tare dezbinată ideologic nu ne poate crea un viitor prosper. Atîta timp cît noi vom inghiţi cu noduri această pastilă slinoasă impusă de politicieni noi vom zace în continuare în mocirla săraciei si a coruptiei.
Deci cîini cu colaci în coadă nu trebue de asteptam, ei nu umblă nici prin Chişinău nici prin Copenhaga, esirea din nămolul economic si social o putem face doar noi singuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu