Pagini

13 august 2013

Ține minte trei cuvinte: Nu fi fraier!

  Timpul e ca o agendă în care dacă nu scrii nimic trece pe lingă tine fară să lese vreo amintire sau să genereze vreo schimbare , rămîii tot așa naiv și prost.  Dese ori mă întreb ce fapte ne generează ca personalite? adesea indentific aceiași caracteristică - folisirea rațională a timpului. Dacă vrem să ne perfecționam trebuie efort, fizic și moral, trebuie să punem baza unui proces ce mereu ne schimbe spre bine. Foarte impornatant este anurajul nostru, în mare parte el decide drumul pe care noi îl alegem în viață, noi doar ne adaptăm la mediul din care facem parte.
 De ce mereu căutăm să ne descriem ca personalitați de valoare cînd de fapt majoritatea dintre noi sunt niște rahați împuțiți care toată viața a trait-o sub nasul părinților și care nu costa nimic dacă îi scoți în chiloți în stradă? Pretindem să fim mari șmecherii în ochii lumii, ne atribuim merite care nu ne aparțin, vrem să costam mai mult decît este prețul nostru real. De ce?
   Am întîlnit mulți oameni în viața mea , care mai de care și mai proști și mai deștepți, și mai bogați și mai săraci ,dintre toți aceștea cei mai antipatici rămîn însă cei care au o supra apreciere a propriei persoane în timp ce umblă cu glod sub unghii.
 Ce pildă trebuie să luam noi de la această vorbăraie ? Noi suntem, doar atunci cînd ceva facem ...
"Ultimul gît de aier" de Zev Hoover(14 ani)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu