Pagini

27 septembrie 2013

Rîsule nu fă spumă la gură!

Nu prea are rost să vorbesc despre șoferii de rutieră, dar trebuie... nu demult un prieten mi-a povestit cum un șofer de marșutkă la replica unei fete de a merge mai încet ia răspuns „rîsule nu fă spumă la gură ...” - amuzament cu o doză fatală de handicap.
Sigur în orice domeniu se găsesc oameni normali și mai puţini normali, societatea moldovenească însă este de acord cu faptul că în rîndurile şoferilor de rutieră procentul de oameni cu dizabilitati psihice este mai mare decît la celelalte. Nu? Înţeleg că aceștea au un lucru mai foarte tulburător și undeva trebuie să își verse emoţiile, dar totuşi nu trebuie să uite că în rîndurile oamenilor noştri mai sunt și din cei ”cu bașnea busă” care pentru așa vorbe liber îi încasează doi pumni în gură(în cel mai bun caz).  
Așa că prietenilor, din toate domeniile posibile  jurnaliști, primari, taximetriști, medici, chelneri, profesori și așa mai departe să știți, înainte de a trimite pe cineva, gîndiți-vă, pentu că ''de atâta lup prinde a mușca și oaia''. 
Iubesc și eu să ofensez pe cineva, de foarte multe ori pe nedrept și anume în momentele în care văd acest lucru dintr-o parte îmi dau seama că e o treabă de căcat care nici pe departe nu miroase a bine. 
 Deci oameni - hai să fim oameni. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu