Pagini

17 august 2012

Societatea pe care o merităm

     Minusul cel mai mare a societății noastre este imposibilitatea oamenilor noștri de a se mîndri cu propria țară și din păcate oamenii nostri căută viitorul acolo unde alții l-au construit cu sînge si sudoare pe parcursul secolelor (Spania, Portugalia, Italia ...).
     Trăim în societatea pe care o merităm, și nimeni nu e de vină că noi nu suntem practici de a schimba ceva acolo unde trăim. Dacă noi nu ne respectăm personalitatea și țara nu trebuie să așteptăm respect și un destin glorios.
     Trăim într-o societate divizată și inhibată în trecut, nu vrem să vedem prezentul real și prin acestă tumoare mentală stopăm procesul trecere la un viitor .
     Politicenii promit, noi credem!
     Ei nu stiu cine de la cine suge, noi rabdăm!
     Ei ne mint, noi asteptăm!
   Dar ceea ce ne stopează cel mai mult este faptul ca uitam de națiune și preferăm să trecem peste tot ce ține de național ca sa nu se supere #oaspeții noștri.
 Înaine de a pleca, gîndiți-vă!

3 comentarii:

  1. ei deja cînd pleacă și se ciocnesc cu diferite greutăți conștientizează că de fap aici în țara unde s-au născut e cu mult mai bine și regretă că au părăsit-o)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred! Nu regretă nimeni ca a plecat de aici! Vorbesc despre ceia ca trebuie sa facă așa ca și aici să se simtă bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. fiecare cu părerile lui)cunosc persoane care sunt foarte bucuroși că s-au întors înapoi)

      Ștergere