Pagini

23 august 2012

Cum văd eu vizita cancelarului german Angela Merkel.

  Vizita cancelarului german Angela Merkel   în Republica Moldova cu desăvîrșire este un plus în politica externă a țarii noastre și probabil ea poate fi și cheia rezolvării unor probleme interne, dar totuși vreau să fac o paranteză negativă legată de această vizită.
   Daruri, vin, cricova, excursii, covor roșu, pîne și sare și alauze furtunoase cînd priveam știrile aveam impresia că ma uit la #поле чудес unde Merkel avea rolul lui Leonid Yakubovich .
   Avem o țară plină de mișei și lași, stupul acestui roi de viespi fiind parlamentul Republicii Moldova, ei se plimbă prin beciuri și savurează vinul dar jumate de țara ”robește” în strinătate, pentru ași întreține copii rămași acasă pe mîna buneilor. Sună cam rău această realitate, dar pe ei puțin ce-i doare, și cu toate că avem imaginea de ”scalvi” în Europa macar la noi acasă ne puteam arăta mai demn.
  Poftim ce scrie presa moldovenească despre vizita cancelarului german Angela Merkel.  Ceea ce trebuia de demonstrat.

 -Pai  unde este rezultatul vizitei? Unde sunt deciziile reale care pot rezolva problema societații noastre? Mai mult decît Cricova si mașină de un milion nu am auzit nimic important. 
  Îmi pare de politicienii noștri care #страдаютхуинеи.  Îmi pare rău de poporul nostru orb și surd.


   

Un comentariu:

  1. mai trebuia si linkul acesta :))) http://www.publika.md/video-o-pisica-neagra-a-trecut-prin-fata-delegatiei-angelei-merkel_998631.html

    RăspundețiȘtergere