Pagini

24 ianuarie 2012

Klimenco cu obrazul gros!


Tânărul împușcat la Vadul lui Vodă a încălcat legea, iar familia acestuia nu trebuia să primească compensații din partea Guvernului, achitate din buzunarul contribuabililor. Băiatul a fost rănit întâmplător și a decedat din cauza asistenței medicale necalificate, iar incidentul a fost utilizat pentru a-l denigra pe unul din cei mai buni ambasadori ruși pe care i-a avut Moldova, Valerii Kuzmin. Declarații în acest sens au fost lansate de liderul mișcării Ravnopravie, Valerii Klimenko, care a susținut astăzi o conferință de presă.

 
  Am ajuns să fim vărsați cu mocirlă chiar în capitala țarii noastre, acest lucru se petrece deoarece nu avem nici un gram de respect fața noi înșine și în această ipostază desigur se găsesc paraziți politici care încearcă să ne dezbine și să ne scuipe direct în față șitiind că noi niciodata nu vom riposta.
 Nu vreau să fiu banal, dar chiar dacă admitem faptul că tînărul era beat la volan cum dracu și-au dat seama ”pacificatorii” de pe Nistru despre acest lucru ? Ei au miros la bautura de la kilometri sau ce? .
 Klimenco dacă se teme că îl vor încărca în vagoane și-l vor deporta cum spunea azi la conferința, făra nici o problema poate sași ia ghetele și hulubii și să se duca unde vrea  el da regulă în țara noastră o sa facem noi singuri. Nu sustin guvernarea știu că sistemul e defect, însă domnule Klimenco obrazul gros merită și o palma mai aspră , nu transformați jocurile politice în jocuri interetnice nu uitați în Basarabia cresc noi generații care nu se mai țin de principiul buneilor noștri ”Пожалуйста, простите нас” noua generație care crește se ia după modelul vostru : 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu