Pagini

19 aprilie 2011

www.moldoveni.md Mesaj revoltător.

e   După mai multe încercări de a ne asimila informaţional cu date false, unii activişti şi patrioţi ai vremurilor comuniste  încearcă din nou să stopeze promovarea adevaratelor valori culturale româneşti si a realitaţi istorice. E dreptul fiecarui om săşi expună părerea asupru unui fapt, dar vedem foarte clar că nedreptatea şi minciuna se cultivă intenţionat de către persoane a căror scop este accesul la putere, datoria noastră e să aparăm demnitatea şi onoarea neamului nostru românesc.
    Mă irită faptul că aceşti indivizi cultivă masiv neadevărurile istorice şi negresc apartenenţa noastră la neamul Românesc şi istoria Română.
 EI cei care pînă în 89 sărbătoreau cu fast şi cu drapele roşii  ziua ocupării Basarabiei de către armata sovietică, cei care se supuneau ordinilor date de către duşmanii acestui popor pe care lau umilit şi injosit timp de aproape 200 de ani, ei vin astazi şi vor să ne demonstreze nouă că de fapt suntem alţii decit cei care suntem. Aşa gen de provocări umilesc poporului Român din Basarabia care după atîţia ani de umilinţă şi jertve mai incearcă să descurce paengenişul istoric.
 Da suntem Moldoveni la fel ca fratii nostri de pînă la Carpaţi dar facem parte din neamul Românesc a cărui răgacini se trag de la Roma şi Sarmizegetusa ,a cărui tulpină se inălţează de la Nistru şi pînă la Tisa şi a cărui coroană sunt cele mai mari valori ai neamului nostru, fiecare din noi poate mari această coroană doar prin faptele si munca.
De vorbe suntem sătui cu toţii acum e nevoe de fapte.
Faptă nu vorbă, fă nu vorbi!

4 comentarii:

  1. Anonim10:55:00

    Noi nu sîntem urmașii Romei și avem puțin în comun cu populația Imperiului Roman, eterogenă din punct de vedere etnic și cultural. Strămoșii noștri, purtători ai unei bogate și pozitive culturi nu se puteau bucura de masacrele în masă a gladiatorilor stînd în tribunele „arenelor”, la fel cum nu puteau să împărtășească principiile fundamentale ale Romei – „dezbină și stăpînește”, „pîine și distracții”. Poporul și cultura noastră au nu 1900 de ani, cum încearcă să demonstreze majoritatea istoricilor români, ci mult mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim19:17:00

    Argumentele Anonimului sunt de doi bani! Vlad iti sustin parerea! Vitalie,Chisinau.

    P.S. Am singe de român!

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim13:05:00

    Singele tau ,este de tigan si imbli cu smecheriile de alde pamint rominesc .Liniste sobolanilor unirea sa aminat .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim19:54:00

      Esti rasist, frate!
      Suntem romani, asta ni-i soarta. Iar tu esti prost. Pe deasupra, nebun de legat. Trebuiesti inchis. Sa nu sufere lumea din cauza ta.

      Ștergere