Pagini

4 septembrie 2012

Chișinăul pentru mine ca student, primele reacții.

 Acum relevez cît e de important să ai spațiul tău unic și confident unde e necesar să meditezi și să lucrezi asupra perfectionarii propriei personalitați cînd faci studii universitare.
   Anume la Chișinău, în acest mediu stimulent eu am sesizat importanța spațiului individual pentru mine, aici am simțit presiunea mediului urban, si sunt convins că pentru fiecare student venit din afara orasului e nevoie de o perioadă de adaptare morală la acest mediu agitat.
  Chiad dacă pentru unii primele zile sunt cam dificile fiind bulversate de melancolia dorului de casa, Chișinaul e un oras comod, compact și ușor navigabil principalul e sa te acomodezi cu ritumul orașului și să acorzi maximă atenție propriilor interese și opțiuni.
  Pentru a te lămuri mai repede și mai eficient  în spațiul în acest oraș, sunt foarte bine venite opțiunile site-ului www.point.md care îți permit să gasești, strada, sau localul de care ai nevoie.
  Primele zile sunt cam melancolice dar cred ca weekendul va schimba starea multora și ne va arata o altă față a acestui oraș ”ce nu doarme” : ) . 

(Respect pentru băieții ce au făcut piesa)

2 comentarii: